Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fiatal tehetség- Angelique Boyer maga a tökély

2012.09.06

Angelique Boyer szőkén, barnán, göndören vagy egyenesen, mindenhogy tökéletes. Ilyen testtel és arccal nem lehet nehéz az élet, mondhatnánk, de a színésznő sokat tett azért, hogy elérje álmait.

Ennek ellenére van okunk a féltékenységre, hisz nem elég, hogy remek színésznő, és fiatal kora ellenére sorra kapja a szerepeket, énekesként kezdte karrierjét, ami azóta is élete egyik legszebb szakasza. Boyer Franciaországban született, és félig francia számazású, nem véletlen kifinomult ízlése, így még nem fordult elő, hogy kínos öltözetben jelent volna meg. Ha mindez a tökéletesség nem lenne elég, még a modell szakmában is tárt karokkal várnák.

Sorra készülnek a szebbnél szebb fotósorozatok Boyerről, így ha színészi karrierjét valami keresztbevágná, még akkor is lenne hova fordulnia. Nem egy elveszett lélek. Ráadásul egyre több magazin tartja számon a legszebb színésznők között, és nem csak Latin-Amerikában. Bánatára azonban magánélete kicsit sem ennyire tökéletes. Bár rengetegen rajonganak érte, de még úgy tűnik, nem sikerült megtalálni azt, akivel leélhetné életét, legalábbis még nem tudta elkötelezni magát senki mellett.
 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 140226
Hónap: 3002
Nap: 102