Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ATTILA a VV5 nyertese!!!

2012.02.27

A FINÁLÉ részletei:

A két műsorvezető Lilu és Balázs bevonultak a stúdióba, köszöntötték a nézőket, és elmondták, hogy milyen izgalmak várnak ránk a FINÁLÉ alatt. Bejelentették, hogy Muri Enikő és Kocsis Tibor először mutatják be saját dalukat a nagyérdeműnek, majd megnézhettük a pillanatnyi állást fantomképekkel. Ekkor: 33% 8% és 59% volt az arány.

Majd bekapcsoltak a Villába, hogy a lakókkal együtt élhessük át az utolsó pillanatokat. Balázs és Lilu köszöntötte a finalistákat és elmondták nekik, hogy ők is végignézhetik az egész adást, amíg ki nem jönnek a stúdióba, hiszen ez az ő estéjük.

Miután a műsorvezetők elmondták, hogy a nézők még a Köki terminálban is szurkolhatnak kedvencüknek, megnézhettünk egy összeállítást arról, hogy milyen sorrendben estek ki a játékosok a Villából. Majd Balázs a stúdióban ülő ex-villalakókat kérdezte, hogy kinek szurkolnak, Fecót arról kérdezték a műsorvezetők, hogy milyen érzés volt a Finálé előtt kipottyanni. A Dumagép azonban elmondta, hogy már teljesen nyugodt és nem zavarja, hogy kiesett, Kinga és Eszter pedig elmondták, hogy rettenetesen izgulnak, Kinga Csabiért, Eszter Sehiért.

Miután megnézhettünk egy összeállítást a megújult Villáról, a megújult szabályokról és, hogy ezek mekkora port kavartak a játékosok lelki világában, az utolsó nap összefoglalóját tekinthettük meg.

Az utolsó összefoglaló:
Seherezádé és Attila nagyon örültek, hogy kaptak egy órát, amin visszaszámoltak, közben egy kis flörttel is megfűszerezték a reggelt. Készítettek rengeteg fényképet, amit később meg is kaphattak, és ez nagyon mély érzelmeket váltott ki a benn maradt lakókból. Seherezádé szerint a fényképek nézegetése alatt tudatosult igazán, hogy ők azok, akik ott vannak a végső hajrában. Csabi elmondta, hogy egy levakarhatatlan mosoly ült ki az arcára, Attila pedig szerencsésnek érezte magát, mert végre úgy érzi, hogy tartozik valahova. Elköltötték utolsó vacsorájukat, közben Attila elmondta, hogy élete legjobb "társasjátékát" játszotta. Sehi rákérdezett, hogy vajon Csabi és Fecó direkt játszották-e meg a "jófiú" szerepkört, a fiú bevallotta, hogy volt benne ez is, az is. Mindenesetre Seherezádé "rafkósnak" titulálta a Helyes pasit. Attila este elmondta az aranyhalnak, hogy mi az utolsó kívánsága, mondván, hogy a kis halacska, tudja a tervet, úgy kell tennie, mint Attila eddigi párbajain.


A FINÁLÉ folytatódott:
Hangulatjelentés következett ezután, Olivér, Béci és Anikó tolmácsolásában. Először Béci mutatta meg, hogy Csaba rajongói mennyire hangosak tudnak lenni, majd Anikó következett Seherezádé rajongóival, és végül Olivér Attila támogatóival. A hangulat fergeteges volt a bevásárló központban.

Aki pedig a stúdióba is remek hangulatot csempészett, az Muri Enikő volt, aki először adta elő első saját dalát, aminek címe: Késő már. Később elvették a Villalakóktól a hangot és a képet, majd megnézhettük a fantomképeket és a százalékokat. Ekkor a szavazatok: 31% 10% 59%-on álltak.

Rövid szünet után folytatódott a Finálé, ezúttal Szabó Ádám: Amilé c. nótájával fokozta a hangulatot. A produkció alatt pedig a két műsorvezető, Lilu és Balázs bement a Villába, hogy felkészítsék a három játékost az este többi részére. Majd múltidézésképpen, megnézhettük a Villalakók legviccesebb pillanatait, amire rögtön reagáltak is a játékosok.

Később a három Finalista a stúdióban folytatta a küzdelmet, de amíg átértek, addig hármójuk legjobb pillanatait nézhettük meg. Helyet foglaltak, és kezdetét vette a végső próbatétel. Megnézhettük újra a fantomképeket, ekkor: 30% 10% 60%-on álltak a játékosok.

Attiláról nézhettünk meg egy kisfilmet, saját önvallomását, majd Lilu és Balázs kérdésire válaszolt az Összeférhetetlen srác. Ezt követően Csabiról láthattunk egy bejátszást, majd ő is felelt azokra a kérdésekre, amiket a műsorvezetők feltettek neki, ugyanígy Seherezádé.

Később kapcsoltak a bevásárló központba, ahol Olivér és egy rajongóbrigád bíztatta Attilát. Egy rajongó el is mondta, hogy miért érdemes Attilára szavazni. Szerinte, az Összeférhetetlen kőkemény és határozott, ezért megérdemli a főnyereményt.
Béci is megkérdezte Csabi rajongóit, hogy miért kellene, hogy a Helyes pasi nyerje a játékot. Ő azt mondta, hogy Csabi intelligens és humoros, ezért kell rá szavaznia a nézőknek. Seherezádé rajongóit pedig Anikó kérdezte. Szerintük a lány gyönyörű, kedves és szenvedélyes, mindenképpen megérdemli a főnyereményt.

Később megnézhettük a Fantomképeket, ekkor: 29% 11% 60%-on álltak a játékosok.

Anikóhoz kapcsoltak, aki mellett egy-egy VV4-es játékos állt, és kampányolt a finalistáknak. Szandika Attiláért szólalt fel, megígérte, hogy Tordassal a Bazilika előtt szavalni fog, Gigi Csaba mellett kampányolt és megígérte, hogy sütit süt majd, Gombi pedig Seherezádéért drukkolt, és azt ígérte, ha a lány megnyeri a játékot, pelenkában futja körbe a Hősök terét.

Vastag Csaba csak tovább fokozta a hangulatot, előadta A szerelem vándora című dalát.

Attilának jóbarátja mondott kortesbeszédet: Attila remek játékos, mindenki mellé odaállt, játszott, és taktikázott, ő a VV5 legjobb játékosa szerinte. Csabinak szintén jó barátja, Máté mondta el kortesbeszédét: Csaba mindig őszinte volt, mindig a jó karakterek közé tartozott, ezért kell nyernie. Seherezádé mellet pedig édesanyja állt ki: őszinte játékos volt, gyönyörű és kedves, szeretné, ha nő nyerné meg a játékot, mert nő még nem vihette haza a főnyereményt.

Lezárták a szavazást egy időre a műsorvezetők, és kihirdették a Finálé harmadik helyezettjét. A százalékok a következőképpen alakultak: 29% 11% 60%.

A 11%-os fantomkép alatt Seherezádé fotója bukkant fel, így ő búcsúzott elsőként a VV5 Fináléjától.

Már csak ketten folytathatták a Finálét, immáron úgy, mint egy Párbajt. A két játékos kapcsolatáról nézhettünk meg egy-egy bejátszást, és ezt ki is beszélték a műsorvezetőkkel. Majd a vitákról következtek kis összeállítások.

Később a még játékban lévő Attila és Csabi legérzelmesebb pillanatairól nézhettünk meg kisfilmet, majd ezt is kitárgyalták a műsorvezetőkkel. Saját maguknak kellett beszédet mondaniuk, hogy miért kellene nekik megnyerni a ValóVilág5 játékát.
Attila kezdte: elmondta, hogy mennyire szüksége lehet a szavazatokra, ha valaki tudott vele azonosulni, kérte a nézőket, hogy dobjanak pár sms-t, majd meghajolt és megköszönte, hogy játszhatott.
Csaba elmondta, hogy ő csak szerencsét próbálni ment be a Villába, lehet, hogy szüksége van a szavazatokra, így kérte a nézőket, hogy szavazzanak még egy utolsót.

Az ex-VV5-ös lakókat is megkérdezte Lilu és Balázs, hogy kit szeretnének győztesként látni:

Vera - Attila
Gergő - Csaba
Shadi - Csaba
Dya - Csaba
Kinga - Csaba
Fecó - Csaba
Annamária - Csaba
Eszter - Attila
Péter - Attila
Cristofel - Attila
Veronika - Attila

A két döntős elindult vissza a Villába, hogy ott tudhassák meg, hogy ki nyeri a VV5 játékát.
Az este hangulatát tovább tetézte Kocsis Tibor produkciója, Lásd a csodát című dalával.

Lilu és Balázs lezárták a szavazást:

Az eredmény: 68% és 32% volt.

ATTILA NYERTE A VALÓVILÁG5 JÁTÉKÁT!

Csaba kijött a stúdióba, búcsúzott Attilától és a Villától. Visszakapcsoltak a Villába, ahol Attila egyedül, győztesként állt a Villában. Balázs felajánlotta az Összeférhetetlennek, hogy hazaviheti az aranyhalat, ami teljesítette a fiú három kívánságát.

Attila búcsúzott a Villától, és megköszönte neki, hogy "visszaadta az életét".

Mikor Attila a stúdióba lépett, mindenki őt ünnepelte, átvette ajándékait, majd a Villa fényei ismét kialudtak.

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 164906
Hónap: 475
Nap: 13