Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


összefoglaló 4.20.

2011.04.20

A régi lakók beköltözésével az egész Villa egy nagy házibulivá változott. Persze ahogy egy rendes partyn szokás, itt is van veszekedés, kibeszélés és nyüglődős szerelmi szál, de alapvetően feldobta a hangulatot Olivérék érkezése. Alekosz azonban ismét alkotott, ugyanis megint nem érezte, hogy hol van a határ jópofaság és faragatlanság között, és megjegyzést tett Éva lábkörmeire. Az amúgy is önbizalom hiányos lány pedig ezen úgy felhúzta magát, hogy egész este Olivérnak panaszkodott.

A feszültséggel teli éjszakát egy feszültséggel teli reggel követett. Csakhogy ezúttal nem Alekosz és Éva között volt feszült a hangulat, hanem Gigi és Jerzy között. A két szerelmes nemcsak, hogy külön aludt, de külön is ébredt, majd egész reggel látványosan kerülték egymást. A gondok közöttük még a múltkori Párbajon kezdődtek, ahol Gigi tudomást sem vett Jerzyről, a fiú pedig emiatt nagyon nagyot csalódott a lányban, és hirtelen elmúlt a szerelme. Ettől viszont Gigi lett csalódott, és elkezdett jobban ragaszkodni Jerzyhez, mint valaha.

A Villalakók tegnap délután minden versenyben lévő játékostól, Alekosztól, Anikótól, Évától és Jerzytől is kérdezhettek, a többieknek pedig el kellett dönteniük, hogy vajon igazat mond-e a kérdezett, vagy nem. Végül azonban mindenki igazat mondott, így egy őszinteségi kör alakult ki. A játék áldozata Gigi lett, mert először Alekosz, majd pedig Jerzy is kiakasztotta. Alekosz ugyanis azt mondta neki, hogy Béci egy góc volt a Villában, mindenkit csak terrorizált, és szerinte, ő volt a legrosszabb dolog bent.

Este Olivér bulit tarthatott, melyre azonban csak három Villalakót hívhatott meg. Ő természetesen Alekoszt, Évát és Jerzyt választotta. A többiek csak kívülről nézhették a partyt. Gigi kiborult, hogy Jerzy nélküle is jól érzi magát. Később azonban összekeveredett a két társaság, ami Alekosz számára volt a legfájdalmasabb. A lányok, akik nem buliztak Olivérékkel, behívták a szobába Alekoszt és alsógatyára vetkőztették, összekötözték, kicsit játszadoztak vele, bekötötték a szemét, és elfenekelték. Utána elengedték, a feltüzelt Alek pedig üldözőbe vette Évát, aminek nem lett jó vége.

 
 

 
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 148157
Hónap: 797
Nap: 27